Schema de tratament impotriva caderii parului – Gerovital Plant Fiole

martie 17th, 2010

Terapie pentru un păr puternic

Zi de zi parul tau este supus unei multitudini de agresiuni, cum ar fi perierea sau pieptanarea, temperaturi foarte ridicate prin folosirea foenului, placilor de par, produsele de styling, vopsirile repetate, sampoane neadecvate tipului tau de par, alimentatie neechilibrata, precum si cele asupra carora nu avem niciun control: stres, radiatii UV, poluare, praf.
Toate acestea actioneaza asupra structurii firului de par si au ca efect:
-    Deshidratarea si devitalizarea parului
-    Pierderea supletii si elasticitatii
-    Aspect tern, fara stralucire
-    Varfuri despicate
-    Imbatranirea prematura a parului
-    Uscarea si iritarea scalpului
-    Caderea excesiva a parului

Intelegem perfect necesitatea oricarei femei de a fi frumoasa. Recunoastem si ca pentru a fi frumoasa este nevoie de ajutor. In cazul parului, ajutoarele folosite pot afecta sanatatea firului, de la radacina pana la varf.
Tocmai pentru anularea efectelor negative ale produselor de infrumusetare ( placa de par, fixativ, vopsele permanente, oxidanti, etc) a fost conceput acest kit de tratament pentru regenerarea parului.

Amestecand cele doua seruri continute in kit se obtine un complex activ care actioneaza pe mai multe planuri:
- La nivelul scalpului: Vitamina A stimuleaza cresterea celulara, Extractul de Rosmarin, Mesteacan si Salvie stimuleaza circulatia, normalizeaza secretia glandelor sebacee si combat formarea matretii.
- La nivelul radacinii firului de par Extractul de Brusture intareste radacina si se previne astfel caderea parului.

- De-a lungul firului de par Vitamina E are rol antioxidant, Provitamina B5 are efect reparator si restructurant, Hidrolizatul Quaternizat de Keratina reface structura firului degradat, reda elasticitatea si rezistenta la rupere, iar Extractul de Coada calului intareste parul si stimuleaza cresterea sanatoasa a acestuia.

Trei pasi pentru un par mai bogat:

  1. Aplica Lotiunea regeneranta pentru par cu petroleum cu ajutorul unui tampon de vata pe pielea capului si pe toata lungimea firului de par. Se maseaza bine, iar apoi lasa sa actioneze timp de 3-4 ore
  1. Spala cu Samponul Regenerant.
  2. Aplica amestecul rezultat din cele doua fiole ale kitului de regenerare de la Gerovital Plant Tratament

BEAUTY TIPS

  • Pentru igienizarea parului, foloseste inainte de utilizarea Kitului de tratament, Samponul regenerant din aceeasi gama
  • Primavara si mai ales toamna fa o cura cu acest tratament, pentru ca schimbarile de sezon sunt mult mai tare resimtite de organismul tau. De-a lungul timpului s-a constatat o devitalizare a parului in aceste anotimpuri.

  • Daca nici dupa aplicarea acestui kit de tratament nu constati regenerarea parului, cresterea de noi fire de par, stoparea caderii excesive a parului, reglarea activitatii glandelor sebacee, ar fi bine sa faci o vizita la medic, pentru ca ar putea fi cauze interne, iar acestea necesita o atentie deosebita

  • Incearca sa folosesti cat mai putin aparatura de coafare pe baza de temperaturi foarte ridicate: foen, placa de intins parul, ondulator, bigudiuri calde, etc. Daca este totusi necesar, protejeaza-ti parul cu seruri speciale termoprotectoare.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.